Bulut hurda olarak Ankara genelinde her türlü metal ve kağıt hurdalarınızı değerinden satın almakta ve geri dönüşümünü sağlamaktayız.
Kablo Hurda üzeri yalıtkan bir madde ile kaplı metalik bir iletken. Bir veya daha fazla telden oluşur.Her türlü kablo hurda alınır. hurda kablolar radyasyon ölçümü ve kalite kontrolden geçtikten sonra sahaya alınarak depolanır. Uzun olan atık kablolar önce kırma makinesinde boyları kısaltılır. Daha sonra dış plastik kısmı ile iç kısımdaki metal – plastik kısmın ayrılması işlemi soyma makinesinde yapılır. Soyma işleminden çıkan dış kısımdaki plastik ve kauçuk ayrılarak ayrı ayrı geri dönüşüme gönderilir. Dış kısmı soyulan plastik kırma makinesinde işlem görür. İç kısımdan çıkarılan bakır – plastik kısım kırma eleme makinesinde (havalı püskürtmeli) ayrıştırılarak, bakır ve plastikler çapak halde ayrı ayrı depolanarak geri dönüşüme gönderilir.
otomatik kepenk ankara, masa isimliği ankara, metal etiket ankara, alüminyum doğrama ankara, su tesisatı tamiri dikmen, Ankara Haberler, sızdırmazlık elemanları, kişiye özel bira bardağı, Mutfak dolabı Ankara